PowerBuddy Powerbank

PowerBuddy Powerbank

  • Virker til alle enheder der oplades med USB-stik
  • To USB udgange - Giv strøm til flere enheder samtidig
  • Vælg mellem 3 forskellige batteri størrelser
199,00 DKK

Vælg størrelse

5000 mAh
10000 mAh
20000 mAh

PostNord fragt

Vi sender din ordre om .


Lille powerbank med stor kapacitet

Med en powerbank fra Powerbuddy, får du et stilrent og lækkert design – og en stor kapacitet. Det gør den perfekt til festival, camping eller flyrejser, hvor der er begrænset plads, men der er brug for at have ekstra strøm med. 

På den måde, kan du have batteri på din telefon gennem en hel festival og kunne holde kontakten med dine venner. Ligeledes kan du have den med på stranden, så du har musik, lydbøger eller podcasts at lytte til, når du ligger og soler dig.

Med en kapacitet på 20000 mAh, har du til ca. 10 opladninger for en almindelig smartphone, mens der er henholdsvis 5 og 2,5 ved 10000 og 5000 mAh. 

Slip for at være afhængig af en stikkontakt

Vi er i dag mere og mere afhængige af vores smartphones og tablets – men det kræver, der er strøm på, for at de virker. I stedet for at sidde helt akavet, for at kunne nå ledningen i stikkontakten, kan en powerbank løse den opgave uden problemer. 

Powerbanken fungerer som et ekstra batteri, og kan holde dine enheder kørende i meget længere tid, end på en normal opladning. Således er du altid klar til at lytte til musik, skrive en mail eller se en film.

Det eneste du skal bruge, er det korte USB-kabel for at kunne oplade powerbanken og derudover, er det kun et USB-kabel til den enhed, du gerne vil have strøm på. Du har mulighed for at oplade 2 enheder fra én powerbank, så både du og din partner kan have strøm på jeres smartphone.

De 4 LED-dioder angiver hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken. Under opladning blinker dioderne, alt efter hvor tæt batteriet er på en fuld opladning. 

Altid fri fragt – uanset ordrestørrelse!

For at du kan modtage din powerbank så hurtigt som muligt, tilbyder vi dag-til-dag levering på alle ordrer. Det vil sige, at du kan have din powerbank allerede næste hverdag og kan komme i gang med at bruge den. 

Vi forventer selvfølgelig, at vores produkter lever op til dine forventninger og vi er så sikre på kvaliteten af vores produkt, at vi tilbyder 51 dages returret. Derudover er der naturligvis 2 års reklamationsret. 

Omtalt her