Om os

Powerbuddy er en dansk iværksættervirksomhed, der sælger powerbanks, som ikke er klodsede at se på. Det var nemlig lige netop den opdagelse, som de to iværksættere fandt, da de havde brug for en powerbank til privat brug – alle powerbanks er ordinære og sorte. De to drenge spurgte sig selv; hvorfor skal en powerbank være klodset at se på?

Powerbuddy har kontor i det centrale Aalborg, hvorfra vi pakker og sender herfra ordrer ud til danske forbrugere hver eneste dag. Det sikrer os, at vores kunder får deres produkter så hurtigt som muligt og det betyder at 97% af vores kunder har deres ordre allerede dagen efter. 

Vi ved, hvor irriterende det er at vente på sin pakke i flere dage, hvorfor vi tilbyder alle kunder gratis fragt og hvis du bestiller inden klokken 17, får du dag-til-dag levering med PostNord. Du kan læse mere om levering af vores produkter her.

Vi er glade for alle vores kunder og vi vil altid gerne hjælpe, hvis du er i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge – eksempelvis hvilken størrelse din powerbank skal være. Du er altid velkommen til at skrive til os i vores chat her på siden, på Facebook eller sende en mail til kontakt@powerbuddy.dk. Har du brug for et hurtigt svar, anbefaler vi at du skriver i vores chat eller besøger vores FAQ-side, hvor vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål. 

Firmaoplysninger

Firma: Tradevision ApS
Adresse: Vesterbro 21 E, 1. TH. 9000 Aalborg
CVR-nr: 39246252

Omtalt her